Iveco Eurocargo (UUSI)

Iveco Eurocargo

ML120E25/P

Tietoja

Iveco Eurocargo v. 2016

Uusi Iveco Eurocargo NEK:n korilla. Takalaitanostin Dhollandia DH-LM 1500.
ABS-jarrut, Ajotietokone, Ilmastointi, Parkkitutka, Penkinlämmittimet, Sähkökäyttöiset ikkunat, Sähköpeilit, Turbo, Vakionopeudensäädin, Xenon valot

Jopa entistä miellyttävämpi, ekokestävämpi, tehokkaampi ja helpommin ohjattava. Kaupungit rakastavat uutta Eurocargoa: kuorma-auto, joka kunnioittaa ihmisiä ja toimintaympäristöään, myös suuren kaupungin ruuhkaisia teitä.

Uusi Eurocargo – ulkoasu muuttuu, mutta olennainen pysyy: toiminnot ja ja design on uudistettu, mutta se on sama vakaa, luotettava ja monipuolinen ajoneuvo, jonka on valinnut jo puoli miljoonaa asiakasta Euroopassa, Afrikassa, Lähi-idässä, Australiassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Liikekumppani – ja toveri – kaikille

Uusi Eurocargo on tuonut mukavuuden ja ergonomian aivan uudelle tasolle. Ohjauspyörässä olevien ohjainten ansiosta kuljettaja voi käyttää radiota ja puhelinta täysin turvallisesti. Ajoneuvossa on myös uudet, ergonomisemmat ohjaimet ilmastoinnille, valoille ja automaattiselle/automatisoidulle vaihteistolle. Kaikelle on oma paikkansa, aivan käden ulottuvilla: käytössä on nyt enemmän säilytystilaa tavaroille ja asiakirjoille, erityiset lokerot korteille sekä ripustuskisko ohjaamon takaseinällä.

Kuljettajan puolen konsolissa on kaksi käytännöllistä pullotelinettä, 12 V:n pistorasia sekä vaihtoehtona paineilmapistoke.

Uusi Eurocargo on mukava mobiili toimisto. Uudessa mobiilissa toimistossa, jonka kapasiteetti on 20 litraa (saatavilla yhdellä matkustajan istuimella), on tilaa kannettavalle tai tabletille; varusteena on myös lukuvalo sekä sivussa olevat säilytystaskut ja kaksi USB-liitintä elektronisten laitteiden latausta varten. Mukava työtila saadaan aikaan myös avaamalla yläkansi.

Uusi design yltää myös sisäpuolelle, missä on varusteena sähköhitsatulla kankaalla viimeistellyt istuimet; pyynnöstä ovat saatavilla ilmajousitettu ”high-comfort” kuljettajan istuin sekä täysin säädettävissä oleva selkänoja, korkeudeltaan säädeltävä turvavyö, dual density -verhoilu, lämmitys ja ilmanvaihto. Käsinoja on saatavilla lisävarusteena kaikille ilmajousitetuille istuimille.

Kaupunkikäyttöön täyde llisessä Eurocargossa on helppo sisäänpääsy ohjaamon molemmilta puolilta: lineaarisen kojelaudan ja moottoritunnelin kompaktin koon ansiosta kuljettaja voi poistua ajoneuvosta helposti sekä oikealta että vasemmalta puolelta.

Uusi Eurocargo: uusi askel tehokkuuden parantamiseksi liikenteessä. Uuden sukupoleven Tector 5 ja 7 -moottorit käyttävät matalaviskositeettistä moottoriöljyä, joka vähentää kitkaa, lisää tehokkuutta ja pidentää huoltovälejä.

Lue lisää uudesta Eurocargosta: http://www.iveco.com/finland/tuotteet/pages/mukavuus-uusi-eurocargo.aspx

Iveco Eurocargo Iveco Eurocargo

Ominaisuudet

Vuosimalli 2016
Moottori Diesel
Teho 184 Kw / 250 Hv
Päästöluokitus Euro 6
Vaihteisto Automaatti
Vetotapa 4x2
Kokonaispaino 12 000 kg
Ohjaamon tyyppi Matala
Jousituksen tyyppi Teräs / ilma